Litere Volumetrice

Litere Volumetrice

Decoratiuni 3D produce la comanda o gama variata de litere volumetrice de orice forma, dimensiune si culoare. Acestea pot fi realizate din POLISTIREN, PVC,PLEXIGLAS, INOX, ALAMA, LEMN sau ALUMINIU COMPOZIT. Aspectul literelor volumetrice este modul ideal prin care numele firmei dvs. sau orice alt text ies in evidenta.

Litere volumetrice, supranumite si litere 3D, reprezinta una dintre cele mai des folosite solutii de afisare a identitatilor firmelor si companiilor. Sunt denumite generic „litere”, dar tot in aceasta categorie intra si cifrele sau formele geometrice. Pot fi realizate din multe tipuri de materiale, cu precadere din materiale usoare (plexiglas, PVC, polistiren) dar pot fi facute si din materiale naturale precum lemnul. Sunt aplicatii indoor/outdoor, fiind produse publicitare care au ca rol personalizarea locatiei / sediului beneficiarului cu numele sau logoul companiei. Dimensiunile si materialele folosite variaza in functie de dimensiunile suprafetelor pe care se monteaza, de solutia constructiva aleasa, de distanta de vizibilitate dorita si de alte conditii.

Firma dvs. exterioara este cea care va crea prima impresie potentialilor clienti si se stie ca prima impresie conteaza cel mai mult in consolidarea imaginii unei companii.

Reclama exterioara are rolul de face produsele, serviciile si locatia dvs. usor de tinut minte. Potentialii clienti se vor uita la firma dvs. si ei trebuie sa fie in masura sa vada si sa apuce sa citeasca reclama outdoor usor. Impactul oferit instant de cea de-a treia dimensiune este incontestabil. Volumetria atrage privirile trecatorilor si implicit aduce potentiali clienti cu mai multa usurinta decat banner-ele sau grafica bidimensionala. Literele si siglele volumetrice pot fi executate din polistiren extrudat (XPS) sau expandat (EPS) si din materiale dure (PVC, plexiglas, tabla de aluminiu, inox,lemn etc.) Decuparea literelor volumetrice se realizeaza computerizat cu ajutorul unor routere CNC care taie pe contur in orice forma este nevoie sau in functie de preferintele dumneavoastra pot fi si gravate.

Nu ezitati sa ne contactati pentru detalii legate de pret, dimensiuni, materiale si fonturi.
Va rugam includeti dimensiunile finale ale volumetriei si imagini/logo daca este posibil.