Gravare Computerizata

Gravare computerizata CNC este procedeul prin care se pot imprima prin sapare diferite desene sau texte pe o suprafata de obicei plata, ce poate fi din material plastic, lemn, metal, etc. Pentru un maxim de detalii si fidelitate în realizarea lucrarilor, gravura moderna este asistata de calculator.

Gravare CNC

Va punem la dispozitie, in sectiunea CATALOG, peste 1000 de modele ce pot fi gravate computerizat.

Gravare computerizata CNC

Producem prin decupare CNC si gravare computerizata CNC placi pentru signalectica interioara / exterioara. In acest mod se pot echipa complet hoteluri, sedii de firma, scoli, sectii de productie, baruri/pub , resturante precum si decoratii specifice pentru acestea  dar realizam si sigle pentru firme , placi decorative , placute numere locuinte personalizate , elemente 3D , suporti pahare , panouri traforate decorative etc.

Materialele care se pot grava sau debita sunt: plexiglas, PVC, plastic ABS, forex, lemn, MDF, placaj, aluminiu compozit, alama, inox si alte tipuri de metale, dibond, alucubond etc.

Pentru debitare, sunt necesare una sau mai multe treceri, in functie de grosimea materialului, aceste operatiuni reflectandu-se in pretul serviciilor.

La debitarea mecanica, trebuie tinut cont ca la colturile interioare, unghiul va avea rotunjime, in functie de grosimea frezei.

Routerul este un utilaj computerizat care indeplineste, la cele mai inalte standarde, functii de taiere, gravare, frezare si decupare. Aceste functii se aplica intr-o gama foarte diversificata de materiale cu diverse grade de duritate, de la polistiren sau lemnpana la tabla de diferite aliaje sau grosimi.

Routerul CNC se utilizeaza pentru taierea si gravarea in format mare, pentru trasarea materialelor, pentru decuparea de litere sau alte obiecte volumetrice. Dimensiunile mesei de lucru sunt 1100 x 900 mm. Pentru a grava sau a taia cu routerul CNC, sunt necesare fisiere vectoriale, de preferat format cdr.

Nu ezitati sa ne contactati pentru detalii legate de pret, dimensiuni, materiale si fonturi deoarece acesta este stabilit in functie de proiect si va include si finisajul dorit.