Litere Volumetrice din Plexiglas

Litere Volumetrice din Plexiglas

Literele volumetrice din plexiglas pot fi o solutie foarte buna pentru a obtine o imagine cu un aspect profesionist, stilat si elegant. Toate literele si logourile tăiate sau gravate in placi acrilice sunt prelucrate cu precizie şi va ofera o reproducere fidela a graficii dvs.

Literele din plexiglas transparent se pot personaliza si cu autocolant in functie de preferintele dvs, insa efectul de transparenta este unic si de multe ori nu este necesara acoperirea literelor cu autocolant. Eleganta si aspectul profesionist sunt principalele doua atribute ale literelor volumetrice din plexiglas. Privitorul va fi mereu incantat cand va privi reclama sau logo-ul dumneavoastra si va asocia implicit atributele reclamei cu brand-ul dumneavoastra. Plexiglasul este un material foarte durababil ce poate fi folosit in exterior fara nici un risc in privinta decolorarii sau a rezistentei la apa.

Numeroasele reflexii si nuante pe care le capata literele in bataia luminii, jocul de umbre si lumini, finisaje impecabile impreuna cu un design reusit sunt cheia pentru a obtine mult doritul aspect elegant si profesionist in orice reclama. In functie de grosime plexiglasul poate fi colorat in masa. Pe suprafata literelor volumetrice din plexiglas transparent se poate aplica o folie autoadeziva color in cazul in care nu exista plexiglas colorat in masa in culoarea dorita de dvs.

Pentru cotatii de pret va rugam sa ne contactati.
Va rugam includeti dimensiunile finale ale volumetriei si imagini/logo daca este posibil.

Aplicatii Dimensiuni Culori si finisaje
√  se pot folosi atat la exterior cat si la interior √  inaltime litera : 50 – 500 mm √  Peste 150 de tipuri si culori de plexiglas
√  montaj direct pe perete cu  prindere mecanica, cu distantiere din plastic , aluminiu sau inox √  grosime litera: 2 mm , 3mm, 5 mm, 6mm,  8 mm, 1cm, 2cm √  super-lucioase, radiante, satinate, efect oglina, crom, etc.
√  prindere directa pe panouri din PVC, alucobond, plexiglas