Litere Volumetrice din Lemn

Litere Volumetrice din Lemn

Literele volumetrice din lemn pot fi o solutie foarte buna pentru a obtine o imagine deosebita datorata aspectului cald, placut si primitor al acestora. Logo-urile si literele volumetrice din lem, sunt decupate computerizat cu ajutorul unui router CNC. Volumetria de lemn se realizeaza din mdf, brad, fag, stejar si alte orice alta estenta de lemn la cerere.

Personalizeaza-ti interiorul spatiului cu o reclama de lemn realizata din litere volumetrice decupate cu precizie computerizata si cu finisaje de exceptie. Alegand varianta nevopsita, alegeti o reclama ieftina accesibila tuturor, permitand vopsire orice culoare cu vopsea/lac pe baza de apa. Renunta la reclamele traditionale si realizeaza o noua reclama, ce ofera un plus de eleganta si marcheaza mai bine conceptul de semnalistica.

Literele volumetrice pot fi executate din:

Lemn de rasinoase (pin, molid, larice)
√ Acesta se lucreaza foarte usor, avand o textura uniforma. Se finiseaza usor si este rezistent la apa, soare si umezeala.

Lemn de fag
√ Lemnul de fag a fost si este foarte apreciat datorita rezistentei sale, a finetii fibrelor si a culorii placute.

Lemn de stejar
√ Uscat controlat in conditii de inalta calitate, devine pretios, cu aspect rustic, care ofera un plus de eleganta si rafinament.

MDF – Placi din fibre de densitate medie
√ Permit prelucrare si finisare usoara, comportandu-se foarte bine la vopsire de inalta calitate cu aspect deosebit. Permite vopsire intr-o gama foarte variata de culori.

Sunt protejate cu impregnant pentru lemn, cu o putere mare de patrundere, care asigura protectia lemnului, prevenind aparitia ciupercilor. Impregnantul realizeaza o buna umplere a porilor si permite aplicarea vopselurilor/lacurilor pe baza de apa cu usurinta.

Aplicatii Dimensiuni Culori si finisaje
√ interior – durata mare de timp √ inaltime litera : 50 – 800 mm √ vopsire in culoarea dorita sau decorare cu autocolant
√ exterior – pentru perioade limitate de timp √ grosime litera: poate varia in functie de materialul folosit √ posibilitate de pastrare a nuantei naturale a lemnului
√ prindere directa sau cu distantieri