Servicii Decoratiuni

Servicii Decoratiuni

Debitarea polistirenului
Detinem 2 utilaje computerizate de mari dimensiuni cu ajutorul carora se pot realiza decupaje atat din blocuri de polistiren expandat EPS cat si din placi de polistiren extrudat XPS. Cu ajutorul utilajelor computerizate CNC este garantat un decupaj ireprosabil al polistirenului, cu o taietura fina si de mare precizie.

Gravare cnc

Gravare si decupare computerizata 
Cu ajutorul utilajelor computerizate  va oferim servicii de gravare si decupare intr-o gama larga de materiale. Pentru aceste servicii va punem la dispoztie si un catalog care cuprinde peste 2500 de modele.
Debitarea mecanica este foarte precisa si lasa un cant perfect drept dar mat si cu mici zgârieturi care se pot slefuii.

Vopsire

Vopsire
Elementele de polistiren pot fi folosite atat in interior cat si in exterior si sunt vopsite numai cu vopseluri lavabile sau ecologice pe baza de apa. Acestea pot fi utilizate in spatii inchise cum ar fi birouri, case, spatii comerciale, etc. Paletarul RAL contine peste 1000 nuante de culori. Se pot folosi si culori metalizate, florescente, fotoluminiscente, mate, lucioase si chiar vopsea pe baza de apa cu sclipici.

Iluminare

Iliminare
Ansamblul volumetric se pot aplica direct pe perete sau se pot atasa pe diferite suporturi (cadru metalic, panou aluminiu, panou de pvc, etc.). Optional ansamblul volumetric poate fi iluminat cu reflectoare pentru un impact vizual mare si pe timp de noapte sau se pot ilumina si cu leduri . Iluminare halou cu LED – nu se ilumineaza suprafata volumetriei, ci peretele sau suportul pe care este montata, creand un efect de halou in jurul acesteia.

Montaj

Montajul
Ansamblul volumetric din polistiren nu are nevoie de fixari macanice ,datorita greutatii reduse. Se monteaza cu usurinta si de catre persoane fara experienta. Se aplica pe spatele literei un strat de silicon sanitar transparent sau de adeziv special pentru polistiren, se lipeste pe suprafata dorita si se preseaza pana a facut priza. Dupa uscare literele sunt fixate si nu mai pot fi indepartate.

Transport

Transportul
Realizam decupaje polistiren in Bucuresti dar livram in toata tara prin curierat rapid, atat pentru clientii finali cat si agentiile de publicitate.